Punts de vista | L'escriptora Almudena Grandes i la cantant Suu - RTVE.es
Punts de vista  L'escriptora Almudena Grandes i la cantant Suu

L'escriptora Almudena Grandes i la cantant Suu a Punts de vista

Disponible hasta 21-02-2222

05/03/2020 00:50:47
Recomendado para todos los públicos
L'escriptora Almudena Grandes i la cantant Suu L'escriptora Almudena Grandes i la cantant Suu
L'escriptora Almudena Grandes i la cantant Suu 00:50:47 05/03/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

A Punts de vista amb motiu del Dia Internacional de la Dona, les protagonistes del programa són dones de diferents àmbits de la cultura.

Tània Sarrias conversa amb l'escriptora Almudena Grandes sobre la seva darrera novel·la: 'La madre de Frankenstein', que està ambientada en la història de la postguerra espanyola. La cantant Suu que interpreta el seu tema 'Mi casa' del seu darrer àlbum 'Ventura'. La coreògrafa i ballarina Marta Carrasco i l'Albert Hurtado parlaran del seu espectacle 'Jo, dona. A Lili Elbe', un muntatge que reivindica la figura d'una de les primeres transsexuals que es van sotmetre a una cirurgia de reassignació de sexe.

La col·laboradora del programa Judit Martín parla, a la seva secció de 'perles' culturals, de cinema independent Nord-americà i d'una dona fenomenal: Gerda Weneger. A més, les millors propostes amb els reportatges del Festival de Cinema d'Animació de Lleida, les obres de la il·lustradora Mercrominah, l'assaig, '999. Les primeres dones d'Auschwitz' i la companyia Les Incautas Project.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán