Sintonia institucional entre el Govern i Ada Colau contra la violència
L'Informatiu  El Govern i l'Ajuntament de Barcelona mostren sintonia institucional contra la violència

El Govern i l’ajuntament de Barcelona han mostrat aquest dilluns la seva unitat institucional per rebutjar i condemnar la violència en els...

01/03/2021 00:02:58
El Govern i l'Ajuntament de Barcelona mostren sintonia institucional contra la violència El Govern i l'Ajuntament de Barcelona mostren sintonia institucional contra la violència
El Govern i l'Ajuntament de Barcelona mostren sintonia institucional contra la violència 00:02:58 01/03/2021
Sinopsis

El Govern i l’ajuntament de Barcelona han mostrat aquest dilluns la seva unitat institucional per rebutjar i condemnar la violència en els disturbis contra la presó del raper Pablo Hasel. Totes dues institucions han volgut insistir, després de reunir-se, a demanar calma i advertir, segons l’alcaldessa Ada Colau que “ la violència mai és el camí”.

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper ha explicat que ha convocat l'Ajuntament per conèixer "la visió dels dispositius de seguretat del consistori i posar a disposició de la Guàrdia Urbana tots els elements d'estudi que és puguin fer per protegir els seves comissaries".

Els Mossos d'Esquadra han registrat aquest dilluns dues naus ocupades a Canet de Mar i Mataró on suposadament vivien dues persones relacionades amb els disturbis del passat dissabte.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano