L'informatiu - El Consell Assessor de RTVE ha atorgat els Premis Miramar a la Creativitat Audiovisual
L'Informatiu  Premis Miramar

Aquest matí ha tingut lloc l'acte d'entrega al Parlament de Catalunya dels Premis Miramar a la Creativitat Audiovisual convocats pel Consell...

14/05/2010 00:00:42
Premis Miramar Premis Miramar
Premis Miramar 00:00:42 14/05/2010
Sinopsis

Aquest matí ha tingut lloc l'acte d'entrega al Parlament de Catalunya dels Premis Miramar a la Creativitat Audiovisual convocats pel Consell Assessor de RTVE. A l'acte ha assistit el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el President del Parlament Ernest Benach.

Els Premis Miramar, amb modalitat ràdio i TV i de contingut lliure, tenen l'objectiu de mantenir viu l'esperit emprenedor, experimental i innovador que ha caracteritzat el centre de producció de Sant Cugat, escola d'excel·lents professionals.

En aquesta edició el premi en la categoria de ràdio l'ha guanyar el projecte "El memorial. Biografia del científic i filòsof Blaise Pascal" d'Anna Alfonso, Anna Buira, Paula Desauras, Carlos Miret, Gemma Sevitja i Carolina Tebé. El Miramar de Televió ha estat atorgat al projecte "Llenguatge de signes" de Maria Victòria Bernal.

El darrer guardó, el premi Miramar d'honor ha estat atorgat a la periodista i corresponsal de TVE Rosa Maria Calaf.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano