La campanya encara la recta final amb crides a la mobilització
L'Informatiu  La campanya encara la recta final amb crides a la mobilització

Jornada posterior a la celebració de gran part dels actes centrals en què els partits han fet una crida al vot útil per a les seves formacions...

08/02/2021 00:04:46
La campanya encara la recta final amb crides a la mobilització La campanya encara la recta final amb crides a la mobilització
La campanya encara la recta final amb crides a la mobilització 00:04:46 08/02/2021
Sinopsis

Jornada posterior a la celebració de gran part dels actes centrals en què els partits han fet una crida al vot útil per a les seves formacions mentre han continuat les crítiques i retrets.

El candidat del PSC, Salvador Illa, a Girona, en un acte amb el president Pedro Sánchez ha descartat el tripartit si guanya el 14 de febrer. El president popular Pablo Casado insta als socialistes a trencar els pactes municipals amb ERC per demostrar que no els reeditaran a la Generalitat. Ciutadans es mostra com l'única formació capaç de posar fi al que qualifiquen d'opressió a les llibertats que el nacionalisme ha dut a terme els últims 40 anys a Catalunya.

El PDeCAT s'erigeix en formació clau en la futura governabilitat de Catalunya. Des d'ERC, l'exvicepresident, Oriol Junqueras, reivindica amb vehemència el partit que presideix i assegura que guanyarà el 14 de febrer. Des de Junts per Catalunya l'expresident Torra irromp en campanya per defensar Borràs i atacar el PSC. Els comuns es mostren preocupats perquè el conseller delegat d'Aena, Maurici Lucena o Joan Canadell, puguin estar al govern. El líder de VOX, Santiago Abascal ha dit que portarà al conseller d'interior davant la JEC pels incidents als mítings electorals.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano