Noms Propis | Periodista especialitzada en cinema Conxita Casanoves
Noms propis  Periodista especialitzada en cinema Conxita Casanoves

Vídeo de Noms Propis amb l'entrevista a Periodista especialitzada en cinema Conxita Casanoves

Disponible hasta 21-02-2222

16/04/2019 00:25:16
Recomendado para todos los públicos
Periodista especialitzada en cinema Conxita Casanoves Periodista especialitzada en cinema Conxita Casanoves
Periodista especialitzada en cinema Conxita Casanoves 00:25:16 16/04/2019

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Conxita Casanovas visita 'Noms propis', programa dirigit i presentat per Anna Cler, amb qui repassarà la seva trajectòria professional. "Sovint només es veu la part privilegiada de la feina del periodista cinematogràfic, que té l’opció d’anar a festivals però, en canvi, la feina que hi ha al darrere no sempre es veu. A vegades, tampoc ens interessa que es vegi. No ens agrada que es perdi la màgia de la ràdio i, per això, no s’explica".

Casanovas és una periodista amb una àmplia experiència en el periodisme cinematogràfic, un camí al que va arribar per casualitat. "Amb el programa 'Va de cine', el cinema entra a la meva vida com un huracà. No va ser una cosa buscada. Jo havia fet informatius i després em vaig especialitzar en cultura. La meva trajectòria ha estat com una volta ciclista, he anat fent les etapes d’alguna manera. Espero que l'actual no sigui l’última i que pugui seguir fent el recorregut".

Durant l'entrevista, la periodista confessa que li agrada mantenir-se pràcticament invisible per als seus oients: "Els de la ràdio estem molt acostumats al nostre anonimat i entenem que ara hem hagut de fer un pas i passar al davant. Ja no podem anar pel món com abans amb aquella tranquil·litat que ens donava la ràdio, però la gent et reconeix per la veu i s'apropen amb respecte a conèixer-te perquè t’han escoltat o et segueixen. Això és fantàstic. És impagable".

Ficha técnica
Dirigido por
Anna Cler
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán