Noms Propis  connectats -  Andrea Vilallonga, consultora d'imatge i comunicació, i Tomás Navarro, psicòleg i escriptor
Noms propis  Andrea Vilallonga i Tomás Navarro

Noms Propis connectats - Andrea Vilallonga, consultora d'imatge i comunicació, i Tomás Navarro, psicòleg i escriptor

Disponible hasta 21-02-2222

28/04/2020 00:23:31
Recomendado para todos los públicos
 Andrea Vilallonga i Tomás Navarro  Andrea Vilallonga i Tomás Navarro
Andrea Vilallonga i Tomás Navarro 00:23:31 28/04/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Aquesta setmana TVE Catalunya estrena la nova versió online de 'Noms propis', 'Noms propis Connectats'. El programa, dirigit i presentat per l'Anna Cler, es realitzarà a partir d'ara a través de videotrucades, tenint en compte la situació actual. Aquest dimarts l'Anna entrevistarà l'Andrea Vilallonga, consultora d'imatge i comunicació, i el Tomás Navarro, psicòleg i escriptor.

Per Vilallonga“la incertesa permet viure el dia a dia. Jo no vull pensar què és el que passarà més tard. Jo vull viure el dia a dia. El que estem tenim ara de positiu és dedicar-te el temps de les persones que realment ens importen.”

Tomás defensa que, tot i que estem en una situació inaudita que mai abans hàgim viscut, no implica que no podem fer res per a gestionar-la. A través de consells i recomanacions per conviure amb aquesta nova realitat, el psicòleg i escriptor explica com utilitzar tot el potencial per fer front aquesta adversitat i sortir reforçat. I sobre la situació que estem vivint, creu que “quan passi tot això, jo crec que no haurem après res, perquè ens oblidarem molt ràpid. Ara, és una situació diferent i s'accentuen les majors virtuts i les majors misèries, però seguirem igual perquè l'adversitat, per si sola, no ensenya res."

Ficha técnica
Dirigido por
Anna Cler
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán