www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Memòries de la tele - El risc del directe

22 juny 2011

Aquest dimecres, "Memòries de la tele" entrevistarà el veterà realitzador Pancho Gispert i els periodistes Francesca Puig i Jordi Casanovas per parlar de les connexions en directe en els Informatius de TVE. Explicaran el desplegament tecnològic i personal que requereix el directe i la precisió que cal perquè aquest gènere televisiu tan valorat en la informació diària s'emeti sense errors.

El bon resultat d'aquest tipus de relat televisiu dependrà de tot l'equip però qui es troba més exposat és el redactor que fa la crònica davant la càmera i també el realitzador que dirigeix tot l'operatiu.

De tot això, i de l'abús dels directes, de l'exigència personal i professional conversarem amb els nostres convidats però també repassarem moments emotius i problemàtics en els que s'han trobat al decurs de la seva vida professional.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz es desplaça a Montgat per parlar amb els seus veïns de la importància del so a la televisió

I a la Butaca, visitem Vic on els seus habitants ens ajudaran a presentar el programa.

veure més sobre "Memòries de la tele - El risc del directe" veure menys sobre "Memòries de la tele - El risc del directe"
Programes complets (112)
Clips

Els últims 252 programes de Memòries de la tele

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios