www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Memòries de la Tele - La propaganda electoral

25 maig 2011

Aquesta setmana "Memòries de la tele" parlarà amb Xavier Roig, expert en comunicació, de la propaganda de les eleccions al Parlament de Catalunya de 1980

De la mà de Xavier Roig, expert en comunicació, recordarem com van ser les eleccions al Parlament de Catalunya de 1980, les primeres després de la dictadura franquista, en què Convergència i Unió va guanyar i Jordi Pujol va ser elegit president de la Generalitat.

A través de la propaganda electoral de fa 31 anys ens retrobem amb el candidats Pujol, Raventós, Benet, Barrera i Carbonell entre d¿altres. Hi podem veure Eduard Punset com a representant de Centristes de Catalunya o Antoni Tàpies, Vázquez Montalbán i Perich donant suport al PSUC. Imatges totes elles curioses com la desfilada de nombrosos personatges de totes les tendències polítiques, des de marxistes, ortodoxos a independentistes variats, passant per Fuerza Nueva i el Partit Andalucista amb la veu de Justo Molinero.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz visita Sant Adrià de Besòs per parlar amb els seus veïns dels vicis de la tele.

I a la Butaca, els ciutadans de Mollerussa ajudaran a presentar el programa.

veure més sobre "Memòries de la Tele - La propaganda electoral" veure menys sobre "Memòries de la Tele - La propaganda electoral"
Programes complets (112)
Clips

Els últims 252 programes de Memòries de la tele

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios