www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Memòries de la Tele - Mercè Sampietro

04 maig 2011

L'equip de "Memòries de la tele" ha entrevistat una de les grans actrius de l'escena catalana: Mercè Sampietro. A més, el programa repassa la història de la Fira de Mostres.

L'actriu catalana Mercè Sampietro es va iniciar al teatre, però també ha fet cinema i televisió, a més de ser la presidenta de l'Acadèmia de cinema. "Memòries de la tele" repassa alguns dels personatges més importants que Sampietro ha interpretat a TVE.

El programa també presenta aquesta setmana un documental de 1982: "50 anys de Fires i Barcelona", que repassa la història de la Fira de Mostres de la Ciutat Comtal. L'interès de la recuperació d'aquest material està en les curioses i antigues imatges de la Fira i de Barcelona des dels anys 20. Entre elles, destaquen unes que fan referència al vincle entre RTVE i la Fira, la primera demostració a Espanya de l'invent de la televisió, el 1948. També recorda la vinculació de Fira i RTVE a través del "Festival de la Infància i la Joventut".

Josep Lluís Bonet, President del consell d'administració de la Fira de Barcelona, ajudarà a recordar una mica més la història de la Fira.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz visita Granoller per parlar amb els seus veïns dels premis dels concursos.

I a la Butaca els visitants de la Fira de Barcelona ajudaran a presentar el programa.

veure més sobre "Memòries de la Tele - Mercè Sampietro" veure menys sobre "Memòries de la Tele - Mercè Sampietro"
Programes complets (112)
Clips

Els últims 252 programes de Memòries de la tele

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios