www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Memòries de la Tele - "Más allá del deporte"

27 abr. 2011

"Memòries de la tele" ha aconseguit recuperar un documental, premiat internacionalment, de fa trenta-cinc anys. Es tracta de "Más allá del deporte", del qual en parla Josep M. Casanovas, el conegut periodista esportiu fundador del diari Sport, que en va ser guionista i director.

El documental mostra professions de risc en les quals la forma física i, per tant l'esport, és fonamental. És el cas dels pilots militars de caces, els bombers, els especialistes de cinema o els grups de rescat i salvament.

"Más allá del deporte" va fer un gran desplegament de mitjans i d'imaginació, que va permetre obtenir imatges espectaculars per l'època. Destaca també el primer part que va aparèixer a TVE, símbol del primer gran esforç físic per què passa una persona. El muntatge musical és també molt notable.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz visita Olesa de Montserrat per parlar amb els seus veïns dels animals de companyia de la tele.

I a la Butaca els veïns de Solsona ajudaran a presentar el programa.

veure més sobre "Memòries de la Tele - "Más allá del deporte" " veure menys sobre "Memòries de la Tele - "Más allá del deporte" "
Programes complets (112)
Clips

Els últims 252 programes de Memòries de la tele

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios