Memòries de la Tele -   "Impactes"
Memòries de la tele  "Impactes"

Al pròxim Memòries de la Tele presentat pels veïns de Malgrat de Mar, entrevistem el periodista i presentador Francesc Cruanyes, amb qui recordarem...

18/05/2011 00:24:25
"Impactes" "Impactes"
"Impactes" 00:24:25 18/05/2011
Sinopsis

Al pròxim Memòries de la Tele presentat pels veïns de Malgrat de Mar, entrevistem el periodista i presentador Francesc Cruanyes, amb qui recordarem el programa Impactes.

"Impactes" era un programa que recollia aquelles notícies curioses, interessants o impactants que en un informatiu no tenen cabuda. Els reportatges duraven entre 3 i 5 minuts i tractaven de qüestions que cridaven l'atenció o per allò que explicaven o per les imatges. N'hi havia de temes culturals, socials, esportius... en aquest programa contenidor hi tenien cabuda una àmplia diversitat de temes.

El director i presentador era Francesc Cruanyes. Nascut a l'Empordà, Cruanyes treballava a la ràdio quan Televisió Espanyola a Catalunya el va cridar per fer unes proves. Un cop superades, va presentar en directe un programa informatiu. Després va presentar Impactes. Dins de la seva tasca professional cal esmentar el seu paper com a moderador de programes de debat, com per exemple Capital Humà. També ha fet retransmissions en directe, les dels Premis Planeta i del Festival d'Havaneres de Calella de Palafrugell. Actualment és el director del programa 59 segons, que ha presentat Maria Casado i que ara presenta Cristina Puig.

I al Memòries del Carrer parlarem dels debuts televisius amb els veïns de Rubí.

Ficha técnica
Dirigido por
Nicolás Albéndiz
Idiomas
Catalán