www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Memòries de la tele - Els secrets del departament de maquillatge

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Memòries de la tele - Els secrets del departament de maquillatge

02 jul. 2009

El programa que recorda a professionals i programes de TVE Catalunya, "Memòries de la tele" mostra com és el departament de maquillatge i com ha canviat en els darrers 50 anys. A més, l'equip del programa ha recordat amb Roger Justafré l'espai "Terenci a la fresca" i Raül Díaz ha preguntat a la gent de Tarragona sobre l'humorista Cassen.

"Memòries de la Tele" mostra aquesta setmana un departament de les tripes de la televisió: maquillatge. L'equip entrevista una de les maquilladores més importants d'aquests darrers 50 anys a televisió, Margarita Llopart, i a l'actual cap del departament Ana Díaz. Descobrirem els canvis que ha sofert la forma de maquillar des de la imatge en blanc i negre fins el color. També les darreres innovacions de cara a la televisió d'alta definició.

El programa recorda, també, l'espai "Terenci a la fresca" (1981-1987). De la mà d'un dels seus realitzadors, Roger Justafré, "Memòries de la tele" fa un repàs a algunes de les entrevistes que Terenci Moix va fer en el seu programa a destacades personalitats del món de la cultura, les arts i la política. Roger Justafré recorda anècdotes i característiques del programa, en què Terenci Moix seduïa els espectadors, gràcies al seu caràcter obert i la seva gran cultura.

Més que entrevistes en profunditat eren converses àgils i divertides amb personatges com ara Montserrat Caballé, Marta Ferrusola, Pepe Rubianes, Montserrat Roig, Enric Majó, l'actor Helmut Berger i Rosa Maria Sardà.

La secció Memòries del carrer i el seu reporter, Raül Díaz, han recordat a l'humorista Cassen des de la ciutat de Tarragona.

La Butaca aquesta setmana s'ha traslladat a Roses on els seus ciutadans presenten el programa.

veure més sobre "Memòries de la tele - Els secrets del departament de maquillatge" veure menys sobre "Memòries de la tele - Els secrets del departament de maquillatge"
Programes complets (112)
Clips

Els últims 252 programes de Memòries de la tele

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos