Memòries de la Tele  -  "Directo en la noche"
Memòries de la tele  Directo en la noche

Jair Pont recorda a "Memòries de la tele" l'espai "Directo en la noche" que contenia la millor música dels anys vuitanta. A més, el programa...

06/04/2011 00:25:08
Directo en la noche Directo en la noche
Directo en la noche 00:25:08 06/04/2011
Sinopsis

Jair Pont recorda a "Memòries de la tele" l'espai "Directo en la noche" que contenia la millor música dels anys vuitanta. A més, el programa repassarà alguns dels artistes que hi van actuar com Olé Olé o Miguel Bosé.

Aquesta setmana l'equip de "Memòries de la tele" ha entrevistat l'ex model i presentadora Jair Pont, per recordar el programa "Directo en la noche", un espai de varietats amb la millor música dels anys vuitanta i actuacions de tota mena. El programa que presentava es feia en directe des del Casino de Lloret de Mar.

Alguns dels grups i artistes que van passar pel programa van ser: Olé Olé, Miguel Bosé, Nacha Pop i Eros Ramazzoti. "Memòries de la tele" recordarà algunes de les seves actuacions a "Directo en la noche".

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz visita Sabadell per parlar amb els seus veïns de la Lluna, aquest satèl·lit que de vegades ens influencia.

I a la Butaca els veïns de Vilafranca del Penedés ajudaran a presentar el programa

Ficha técnica
Dirigido por
Nicolás Albéndiz
Idiomas
Catalán