L'última cabina de Telefónica convertida en punt de llibres
L'Informatiu  L'última cabina de Telefónica es convertirà en punt d'intercanvi de llibres

L'última cabina de Telefónica convertida en punt d'intercanvi de llibres

08/03/2021 00:01:00
L'última cabina de Telefónica es convertirà en punt d'intercanvi de llibres L'última cabina de Telefónica es convertirà en punt d'intercanvi de llibres
L'última cabina de Telefónica es convertirà en punt d'intercanvi de llibres 00:01:00 08/03/2021
Sinopsis

L'última cabina clàssica de Telefònica a Barcelona serà rehabilitada i es convertirà en punt d'intercanvi de llibres. Es tracta d'una cabina situada al número 2 del carrer del Lledoner, al barri de Sant Genís dels Agudells. Telefónica i l'Ajuntament de Barcelona han acordat la seva cessió a la ciutat i s'instal·larà definitivament a la plaça Meguidó, al mateix barri. L'ús de la cabina es va decidir en una consulta veïnal, feta el 2017 entre els residents del barri, on es va demanar quin havia de ser el futur d'aquest element singular i simbòlic de la ciutat.

Els darrers anys ha estat protagonista d'un concurs de curtmetratges del centre cívic Casa Groga d'Horta Guinardó i va arribar a sortir també al videoclip de tequila pel tema que va compondre el grup per la pel·lícula SuperLópez. La conservació de la cabina s'ha aconseguit també gràcies a la campanya que va iniciar a Anna Farré, antiga professora d'institut i veïna de l'Eixample per a preservar-la.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán