Les persones que teletreballen veuen debilitades les seves relacions interpersonals
L'Informatiu  Les persones que teletreballen veuen debilitades les seves relacions interpersonals

El 68% considera positiva l'experiència

15/09/2021 00:01:12
Les persones que teletreballen veuen debilitades les seves relacions interpersonals Les persones que teletreballen veuen debilitades les seves relacions interpersonals
Les persones que teletreballen veuen debilitades les seves relacions interpersonals 00:01:12 15/09/2021
Sinopsis

L'any i mig en pandèmia de teletreball deixa llums i ombres. Segons un estudi de l'Escola de Negocis Eada, la meitat dels enquestats assegura que les relacions interpersonals s'han debilitat. És un dels reptes que ha d'afrontar aquesta manera de treballar.

La Gina és més productiva a l'oficina i no porta gens bé la sensació d'aïllament del teletreball. És Responsable de comptes a Pushground i assegura que prefereix treballar a l'oficina per interactuar amb els companys.

Més de la meitat dels enquestats creu que les relacions amb els companys s'ha debilitat i es queixen de l'espai físic i la connectivitat. Tot i això el 68% considera positiva l'experiència.

Moltes empreses han sabut crear cultura de teletreball i han accelerat la implementació. El paper de recursos humans és cabdal. La Clara ho aconsegueix acompanyant-los en una rutina i establint objectius.

L'assignatura pendent, segons els experts, és la lletra petita de la regulació actual del teletreball.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán