Els 9 indultats del procés surten de la presó reivindicant la independència
L'Informatiu  Els 9 indultats del procés surten de la presó reivindicant la independència

Els 9 indultats del procés surten de la presó reivindicant la independència

23/06/2021 00:04:32
Els 9 indultats del procés surten de la presó reivindicant la independència Els 9 indultats del procés surten de la presó reivindicant la independència
Els 9 indultats del procés surten de la presó reivindicant la independència 00:04:32 23/06/2021
Sinopsis

Els nou indultats del procés ja són fora de les presons de Lledoners, Puig de les Basses i Wad-Ras. Visiblement emocionats Carme Forcadell, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Quim Forn, Josep Rull, Jordi Turull, Raül Romeva I Dolors Bassa han deixat enrere les respectives presons.

A l'exterior els esperaven desenes de persones, des de polítics a manifestants que els volien mostrar el seu suport. A la sortida, els nou líders empresonats han expressat el seu agraïment a aquelles persones que els han acompanyat durant els més de tres anys que han estat encarcerats.

El líder d'ERC i exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha advertit aquest dimecres que amb la seva sortida de la presó "no s'acaba res" i que continuarà treballant per la independència de Catalunya. Junqueras afirmat que ara són nou persones més que s'afegeixen i continuen el compromís "per la llibertat de totes les persones d'aquest país" i per l'amnistia.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán