Sánchez defensa l'aprovació dels indults per recuperar la convivència
L'Informatiu  Sánchez defensa l'aprovació aquest dimarts dels indults per recuperar la convivència

Sánchez defensa l'aprovació aquest dimarts dels indults per recuperar la convivència

21/06/2021 00:02:48
Sánchez defensa l'aprovació aquest dimarts dels indults per recuperar la convivència Sánchez defensa l'aprovació aquest dimarts dels indults per recuperar la convivència
Sánchez defensa l'aprovació aquest dimarts dels indults per recuperar la convivència 00:02:48 21/06/2021
Sinopsis

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha confirmat aquest dilluns a Barcelona davant uns 300 integrants de la societat civil catalana l’aprovació aquest mateix dimarts dels indults als líders independentistes del "procés" en una aposta per recuperar la concòrdia i la convivència.

Al Gran Teatre del Liceu Sánchez ha pronunciat la conferència titulada "Retrobament: un projecte de futur per a Espanya" en que ha defensat la utilitat de la mesura de gràcia per "restituir la convivència". En aquest sentit ha qualificat els indults de "figura necessària" i ha reclamat que reconegui la seva legalitat i contitucionalitat. 

Sánchez, ha confiat que l'aprovació dels indults aquest dimarts als dirigents independentistes del procés serveixi per sumar “simbòlicament” als centenars de catalans que els segueixen. En aquest sentit ha defensat que la mesura pugui començar a canviar no només “la vida de nou persones”, sinó també “comencem a canviar la història de tots i de totes".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán