Port Aventura i el Tibidabo tornen a obrir mig any després
L'Informatiu  Port Aventura i el Tibidabo tornen a obrir mig any després

La millora de les dades de la pandèmia permet obrir els parcs d'atraccions com Port Aventura i el Tibidabo que portaven mig any tancats.

15/05/2021 00:01:35
Port Aventura i el Tibidabo tornen a obrir mig any després Port Aventura i el Tibidabo tornen a obrir mig any després
Port Aventura i el Tibidabo tornen a obrir mig any després 00:01:35 15/05/2021
Sinopsis

La millora de les dades de la pandèmia va permetent reactivar el sector de l'oci. Avui ja han pogut obrir els parcs d'atraccions. Port Aventura, el més gran d'Espanya, portava 7 mesos tancat i la seva obertura suposa una empenta al sector turístic de la Costa Daurada. Ho fa amb un 30% per cent de capacitat i amb mesures excepcionals per garantir la seguretat davant la covid. Aquest primer cap de setmana han recuperat ja el 90% de la plantilla que estava en ERTO i esperen assolir la plena activitat de cara a l'estiu quan tornin els turistes internacionals.

El parc d'atraccions del Tibidabo de Barcelona també ha obert portes avui. El retorn a l'activitat es fa amb totes les garanties sanitàries i també amb restricció d'aforament. La nova temporada del parc barceloní estarà marcada per la celebració del 120è aniversari del Tibidabo, els 15 anys del Tibi club i la inauguració del nou funicular Cuca de Llum.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán