El Govern comença a relaxar les restriccions a partir de diumenge
L'Informatiu  El Govern comença a relaxar les restriccions a partir de diumenge

El Govern comença a relaxar les restriccions a partir de diumenge

07/05/2021 00:02:26
El Govern comença a relaxar les restriccions a partir de diumenge El Govern comença a relaxar les restriccions a partir de diumenge
El Govern comença a relaxar les restriccions a partir de diumenge 00:02:26 07/05/2021
Sinopsis

El Procicat ha aprovat una nova resolució que s'entendrà de diumenge 9 a dilluns 24 de maig. Inclou l'ampliació d'horaris als comerços, fins a les 10 de la nit, i l'ampliació d'horaris a la cultura, esport i restauració fins a les 11.

El toc de queda decaurà aquest diumenge i també quedarà sense efecte el confinament perimetral de Catalunya. També es recuperarà la presencialitat a tots els centres educatius, a totes les edats, i es permetrà reobrir als parcs d'atraccions.La consellera de Salut Alba Vergès assegura que la desescalada es pot fer gràcies a les bones dades de la pandèmia.

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, assumeix que la mobilitat creixerà de manera exponencial a partir d'aquest cap de setmana i per aquest motiu demana precaució i anuncia un dispositiu especial de Mossos i Policies Locals per evitar aglomeracions. Des de la Generalitat parlen de punt d'inflexió de la pandèmia a Catalunya, però tornen a demanar cautela. Els virus remarquen, encara circula i cal prendre totes les mesures de seguretat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán