L'oposició considera destinat al fracàs l'acord entre ERC i Junts
L'Informatiu  L'oposició considera destinat al fracàs l'acord entre ERC i Junts

El PSC i els comuns lamenten el pacte de Govern entre ERC i Junts que consideren ja fracassat

17/05/2021 00:01:08
L'oposició considera destinat al fracàs l'acord entre ERC i Junts L'oposició considera destinat al fracàs l'acord entre ERC i Junts
L'oposició considera destinat al fracàs l'acord entre ERC i Junts 00:01:08 17/05/2021
Sinopsis

El PSC lamenta que el pacte de Govern entre Esquerra i Junts només està dirigit a la meitat dels catalans, el veu JA fracassat i assegura que no respondrà a les necessitats de la ciutadania. La viceprimera secretaria dels socialistes, Eva Granados, ha recordat que ells van guanyar les eleccions i que en algun moment lideraran la Generalitat.

De de Madrid, la ministra d'Hisenda i portaveu del Govern central, María Jesús Montero, espera que el govern de coalició entre ERC i Junts a la Generalitat de Catalunya abandoni la via de la independència que "no anava enlloc, només cap a la presó".

Els comuns ja han acusat ERC de "faltar a la seva paraula” i han deixat clar que no pensen donar suport al nou executiu amb Junts en temes com els pressupostos. El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha lamentat que no hagi estat possible “una alternativa progressista” però ha pronosticat que és un Govern del passat que està abocat “al fracàs”.

El diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, no confia en la nova coalició per respondre les urgències que viu Catalunya.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán