L'Informatiu - Programa informatiu a RTVE Play
L'Informatiu  Vespre a La 2 - 19/09/16

Comencem el repàs de les noticies més destacades d'aquest dilluns 19 de setembre...i de seguida en destriarem les claus des dels nostres...

19/09/2016 00:21:44
Vespre a La 2 - 19/09/16 Vespre a La 2 - 19/09/16
Vespre a La 2 - 19/09/16 00:21:44 19/09/2016
Sinopsis

Comencem el repàs de les noticies més destacades d'aquest dilluns 19 de setembre...i de seguida en destriarem les claus des dels nostres faristols d'analisi...avui amb Astrid Barrio, Esther Vivas i Rafa López.

Francesc Homs, investigat per desobediencia, prevaricació i malversació de fons, ha negat davant el jutge del Suprem haver desobeït el Constitucional i avisa que no acatarà políticament una sentència condemnatòria pel 9N.

Com s'havia anunciat el suport a Homs s'ha visualitzat, però també n'han parlat altres forces polítiques. Mentre Catalunya Sí que Es Pot insisteix en què és un error judicialitzar la política...Tant el Partit Popular com Ciutadans celebren que l'exconseller hagi de donar comptes als tribunals per la consulta del 9N.

L'agència Tributària catalana torna a quedar-se sense direcció només una setmana després que la generalitat nomenés Olga Tomás. Tomàs havia de prendre possessió l'1 d'octubre però ha renunciat per motius personals, diu la conselleria, després de constatar que el seu nomenament no generava prou consens polític.

Nou impuls a les relacions entre el Govern Català i Valencià. El president Puigdemont s'ha reunit avui a Valencia amb Ximo Puig, per fer front comú a favor del corredor mediterrani.

Ja està controlat l'incedi de la serra de Collserola, a Barcelona, que ha cremat unes 18 hectarees de matoll i arbrat. El foc, que s'ha declarat a la carretera Alta de Roquetes ha estat actiu unes tres hores i era ben visible desde qualsevol punt...el 112 ha rebut més de 300 trucades i 2 escoles han estat dessallotjades.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán