El Procicat aixeca dilluns el confinament comarcal
L'Informatiu  El Procicat confirma el relaxament de les restriccions a partir de dilluns

El Procicat confirma el relaxament de les restriccions a partir de dilluns

22/04/2021 00:01:08
El Procicat confirma el relaxament de les restriccions a partir de dilluns El Procicat confirma el relaxament de les restriccions a partir de dilluns
El Procicat confirma el relaxament de les restriccions a partir de dilluns 00:01:08 22/04/2021
Sinopsis

A partir de dilluns Catalunya recupera la llibertat de mobilitat a tot el territori. El Govern ha donat el vistiplau aquest dijous despres de la reunió del Procicat per estudiar la situació epidemiològica. A la pràctica suposa aixecar el confinament comarcal a partir de dilluns. 

La Generalitat també ha anunciat que finalment es posa fi al tancament dels restaurants als centres comercials, vigent des de gener. Seguiran en aquest cas les mateixes regles que les resta i només podran obrir fins a les 17h tret que serveixin a domicili. 

Pel que fa als comerços podran obrir sense limitació de superfície però amb un aforament del 50% de l'ocupació.  La mateixa limitació de capacitat tindran els gimnasos i els centres de culte

El proper dilluns els estudiants de batxillerat i Formació Professional de Catalunya podran tornar a les classes de forma física. Fins ara estaven sotmesos a un regim de semi presencialitat en que es combinaven alguns dies presencials amb altres de virtuals.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán