Seat impulsarà la primera fàbrica de bateries d'España
L'Informatiu  La primera planta de bateries per cotxes estarà a prop de SEAT a Martorell

La primera planta de bateries per cotxes estarà a prop de SEAT a Martorell

04/03/2021 00:00:50
La primera planta de bateries per cotxes estarà a prop de SEAT a Martorell La primera planta de bateries per cotxes estarà a prop de SEAT a Martorell
La primera planta de bateries per cotxes estarà a prop de SEAT a Martorell 00:00:50 04/03/2021
Sinopsis

La primera planta de bateries per a vehicles elèctrics d'Espanya s'instal·larà a prop de la factoria de Seat a Martorell. Ho ha anunciat la ministra d'Indústria, Reyes Maroto, sense concretar la ubicació exacta de la planta. Serà un consorci publicoprivat creat pel Govern espanyol, on hi seran Seat, Iberdrola i que està obert a més socis.

Un consorci que formarà part del primer projecte estratègic de recuperació econòmica i que té com a objectiu la transició cap al vehicle elèctric. I malgrat que hi ha secretisme sobre la ubicació de la fàbrica de bateries, segons la ministra d'Indústria estarà a prop de Seat, arran del procés de transformació de la planta de Martorell cap al vehicle endollat. L'anunci arriba unes hores abans de la visita demà a Seat del Rei Felip Sisè i el president del Govern, Pedro Sánchez, visita que es va ajornar al desembre per la quarantena del cap de l'executiu. De forma oficial, la visita és pel 70è aniversari del fabricant espanyol, però es podria anunciar la fabricació a Martorell del nou elèctric de Volkswagen i l'electrificació de la planta amb fons europeus.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano