Pere Ferrer: "No pot seguir la violència extrema d'aquests dies"
L'Informatiu  Pere Ferrer: "No es pot seguir confonent el dret a manifestació amb la violència extrema"

Pere Ferrer: "No es pot seguir confonent el dret a manifestació amb la violència extrema"

28/02/2021 00:02:17
Pere Ferrer: "No es pot seguir confonent el dret a manifestació amb la violència extrema" Pere Ferrer: "No es pot seguir confonent el dret a manifestació amb la violència extrema"
Pere Ferrer: "No es pot seguir confonent el dret a manifestació amb la violència extrema" 00:02:17 28/02/2021
Sinopsis

El director general dels Mossos d'Esquadra, Pere Ferrer, ha advertit a 'L'informatiu' que "no es pot seguir confonent el dret a manifestació amb la violència extrema que s'està veient als carrers de Catalunya des de fa ja deu dies". En aquest sentit, Ferrer assegura que el seu principal objectiu és donar resposta a la greu situació d'inseguretat que s'està vivint per culpa d'uns desordres que estan generant "tants danys i patiment" afegit a la situació de pandèmia. 

Amb relació al debat sobre el model d'ordre públic, el director de la policia catalana assegura que ara mateix els cossos policials "s'estan limitant a actuar d'acord amb les eines amb què se'ls ha dota" des del Parlament. En aquest sentit, insisteix que els Mossos estan prenent les decisions oportunes sempre "respectant els criteris de proporcionalitat i oportunitat".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano