El major dels Mossos convoca a més de 200 comandaments policials
L'Informatiu  El major dels Mossos convoca a més de 200 comandaments policials

La reunió pretenia servir d'element cohesionador de l'organització policial en un moment en el qual tornen a estar en el centre del debat polític

02/03/2021 00:00:53
El major dels Mossos convoca a més de 200 comandaments policials El major dels Mossos convoca a més de 200 comandaments policials
El major dels Mossos convoca a més de 200 comandaments policials 00:00:53 02/03/2021
Sinopsis

Els comandaments dels Mossos d'Esquadra, amb el major Josep Lluís Trapero al capdavant, han defensat i aplaudit la labor dels agents en els disturbis de les dues últimes setmanes, encara que han fet autocrítica per a buscar punts de millora i han reafirmat el seu compromís per a "aïllar-se" del soroll polític.

Trapero ha defensat aquest dimarts donar una resposta "tranquil·la i professional" als aldarulls que s'estan produint en els últims dies a Catalunya, on per suposat també hi té cabuda la transparència i la rendició de compte, ha dit, "però sense estridències".

El major dels Mossos ha convocat a més de 200 comandaments policials, des de caps d'àrea fins a la cúpula, per a analitzar els disturbis de les dues últimes setmana arran de l'empresonament del raper Pablo Hasel. El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha intervingut al final per a agrair la "bona feina" de la policia catalana.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano