L'Informatiu: L'Informatiu vespre - 5/02/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu vespre - 5/02/2013

05/02/2013 00:28:31
L'Informatiu vespre - 5/02/2013 L'Informatiu vespre - 5/02/2013
L'Informatiu vespre - 5/02/2013 00:28:31 05/02/2013
Sinopsis

Demà se celebrarà la cimera anticorrupció convocada per Artur Mas... El president de la Generalitat, que reunirà jutges, fiscals i síndics; demana idees i propostes per fer front a un fenòmen que afebleix la credibilitat de les institucions i, en conseqüència, de la democràcia... El portaveu del govern ha explicat que Mas informarà de la reunió als partits polítics que, aquesta tarda, ja es mostraven escèptics sobre els resultats d'una trobada a la que no han estat convocats.

El Parlament de Catalunya vol enllestir, aquest any, les lleis electoral i de transparència. Núria de Gispert diu que cal donar resposta a la crisi institucional i política oberta pels casos de corrupció.

Esperanza Aguirre reclama una regeneració política que doni més pes als ciutadans i menys als polítics. La expresidenta de la comunitat de Madrid defensa un canvi en el sistema electoral i la fi de les llistes tancades.

El Cercle d'Economia crida al diàleg polític i defensa una consulta dintre de la legalitat. Alerta, també, que el paper d'Esquerra com a aliat de CiU i líder de l'oposició no garanteix l'estabilitat necessària per fer front a la crisi.

El Barça Regal se centra en la Copa del Rei de bàsquet que es juga, aquest cap de setmana, a Vitòria. A quarts de final s'enfronten al Reial Madrid i el que més els preocupa és l'estat de Navarro, que viatjarà amb l'equip.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán