L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 27/10/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 27/10/14

27/10/2014 00:27:39
L'Informatiu migdia - 27/10/14 L'Informatiu migdia - 27/10/14
L'Informatiu migdia - 27/10/14 00:27:39 27/10/2014
Sinopsis

 

La policia estaria investigant l'existència d'un compte de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, a Andorra amb prop de 13 milions d'euros. Segons les investigacions, els diners procedirien d'un altre compte que l'alcalde hauria tingut a Suïssa. El mateix ministre de Justícia,. Rafael Català ha confirmat l'existència d'aquesta investigació que encara no estaria davant la justícia i ha recordat que cal garantir la presumpció d'innocència. Trias ha insistit durant tot el matí en que no té diners a l'estranger. 

Els conductors que circulen diàriament per les costes del Garraf es troben molt sovint amb cues motivades per accidents o vehicles avariats. És una via estreta i sense possibilitat d'avançament, que els darrers anys ha vist augmentar la circulació perquè l'alternativa és l'autopista C-32, de peatge. Els usuaris en reclamen més descomptes. 

Retransmissió de funerals a través d'internet o llançament de les cendres a l'estratosfera són algunes de les novetats del sector funerari que pretenen avançar cada vegada més en l'aplicació de les noves tecnologies i la personalització de les cerimònies.  

I recordarem que avui es viu una jornada especial per la televisió a Catalunya. Es compleixen 50 anys de la primera emissió en català. Va ser a Televisió Espanyola i ho va fer amb una adaptació de l'obra teatral "La ferida lluminosa" de Josep Maria de Segarra. 

El Barça torna a entrenar-se després de la derrota al clàssic contra el Madrid. Neymar i Messi, amb problemes físics, no han treballat amb la resta del grup ... l'argentí va jugar infiltrat dissabte per unes molèsties al turmell. El Sevilla ha igualat als blaugrana al cadpavant de la lliga.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán