L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 26/09/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 26/09/13

26/09/2013 00:26:59
L'Informatiu migdia - 26/09/13 L'Informatiu migdia - 26/09/13
L'Informatiu migdia - 26/09/13 00:26:59 26/09/2013
Sinopsis

Segona jornada del debat de política General, amb intervencions dels grups i del president molt centrades en la situació econòmica i social i en les diverses visions de l'encaix entre Catalunya i Espanya. Des de l'oposició, el PSC ha ofert al president Mas suport en qüestions econòmiques, i ha tornat a defensar l'anomenada tercera via per Catalunya, una opció que el president considera esgotada. El Partit Popular demana a Mas que aprofiti l'oferta de diàleg de Rajoy, perquè, asseguren, és sincera.

Oriol Junqueras creu que la situació econòmica a Catalunya es pot mirar amb esperança, i demana al president uns pressupostos més justos per a l'any vinent. El líder d'Esquerra considera que la independència de Catalunya és urgent per superar la situació econòmica, i ha coincidit amb el president amb la necessitat de decidir com es gestionen els recursos.

El Palau de la Música no acusa cap càrrec de Convergència democràtica per l'espoli a la institució. En l'escrit d'acusació, que han presentat avui, acusen Fèlix Millet i la seva ma dreta, Jordi Montull, i a catorze persones més. El jutge havia imputat dos exalts càrrecs de Convergència pel presumpte finançament il·legal del partit.

Els procuradors denuncien que la vaga de funcionaris de justícia de la Generalitat dificulta la seva feina. Asseguren que hi ha 5mil demandes paral·litzades i 15 mil escrits que no s'han pogut presentar, i demanen solucions per poder compaginar el dret a la vaga amb la seva feina.

El Reial Madrid guanya a l'Elx per 2 a 1 gràcies a un polèmic penal a Pepe al minut 94. Cristiano Ronaldo, que ja havia marcat de falta, va sentenciar el triomf de l'equip blanc. Els ilicitans van marxar molt molestos ja que també reclamaven l'expulsió de Ramos a la primera part.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán