L'Informatiu: L'informatiu migdia - 26/06/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 26/06/12

26/06/2012 00:25:49
L'informatiu migdia - 26/06/12 L'informatiu migdia - 26/06/12
L'informatiu migdia - 26/06/12 00:25:49 26/06/2012
Sinopsis

El Ministre d'Economia admet al congrès dels diputats que la Comissió Europea aposta per crear un banc dolent amb els actius problemàtics de les entitats que rebin ajuts públics. Luis de Guindos insisteix que els prèctecs europeus només imposen condicions per als bancs. L'oposició acusa el govern de manca d'informació.

Augmenten un 50% els casos d'alcoholisme entre les persones ateses per Projecte Home en l'últim any. El menor cost d'aquesta substància és un dels principals motius d'aquest increment. Creix també la taxa d'atur entre les persones rehabilitades el que segons l'ONG incrementa el risc de reincidència.

Un hotel de Barcelona rep més de 5 mil currículums per cobrir 150 llocs de feina, entre cambrers i cuiners. Les proves de selecció han començat avui. Experiència i sobretot originalitat són dos dels requisits indispensables que demanen als candidats.

La Generalitat avisa del risc per temperatures extremes des d'avui, que passarà a ser onada de calor a partir de dijous i fins el cap de setmana. A Lleida i Tarragona els termòmetres ja s'enfilaran avui fins els 40 graus. Protecció civil recomana hidratar-se sovint i, a la gent gran, els malalts i nadons que evitin sortir al carrer a les hores centrals del dia.

Sandro Rosell qualifica d'excel·lent la temporada que s'acaba amb el rècord de 17 títols entre totes les seccions i uns beneficis de 40 milions d'euros. El president del Barça també dona les gràcies a Guardiola pel llegat que deixa, aposta per Tito Vilanova i diu que no permetran que el dit a l'ull de Mourinho quedi sense sanció.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán