L'Informatiu: L'informatiu migdia - 23/11/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 23/11/11

23/11/2011 00:24:56
L'informatiu migdia - 23/11/11 L'informatiu migdia - 23/11/11
L'informatiu migdia - 23/11/11 00:24:56 23/11/2011
Sinopsis

El Govern insisteix en què les mesures anunciades pel president Mas són imprescindibles per complir amb l'objectiu de dèficit de l'1,3%. Els sindicats diuen que penalitzen els assalariats, entre els quals 200mil treballadors públics que tornaran a perdre una part de les dues pagues extres. Els usuaris de la sanitat qualifiquen el tiquet sanitari que s'estudia implantar, de copagament encobert i les assosciacions de consumidors recorden que l'aigua és una necessitat i en critiquen l'encariment.

Un bolet verinós podria haver provocat una fallada multiorgànica i la mort d'un home ahir a Barcelona. Altres 4 persones ingressades també per haver consumit lepiota, un bolet molt tòxic que prolifera en parcs i jardins urbans, ja han estat donades d'alta.

És la "drosophila suzukki" una mosca que afecta els fruits sans en el moment de la maduració. De recent introducció a Catalunya, ataca especialment cireres i maduixes. No és la única plaga que afecta els cultius catalans. La de l'escarbat morrut roig, que danya les palmeres fins provocar la seva mort, s'extén amb força.

L'Ajuntament de Mataró assumeix de forma extraordinària la desbrossada de les rieres de Sant Simó i d'Argentona per evitar mals majors. L'Agència Catalana de l'Aigua, que ès qui ha d'assumir els treballs, diu que no ho fa perquè no té diners. A les Terres de l'Ebre les pluges dels últims dies ataquen de fongs cultius d'horta i cítrics.

El Barça vol dedicar la victòria contra el Milan a Tito Vilanova. Apart del resultat i del retrobament entre Guardiola i Ibraimovic, el partit de Champions entre el Milan i el Barça està marcat per la salut de Tito Vilanova a qui se li ha extirpat un tumor de la glàndula paròtide.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán