L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 21/02/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 21/02/13

21/02/2013 00:24:54
L'Informatiu migdia - 21/02/13 L'Informatiu migdia - 21/02/13
L'Informatiu migdia - 21/02/13 00:24:54 21/02/2013
Sinopsis

Llibertat amb càrrecs per dos dels detinguts per la presumpta implicació en l'espionatge del dinar d'Alicia Sánchez Camacho amb l'ex parella de Jordi Pujol Ferrussola....Els altres 2 encara han de declarar..... Mentrestant, la policia segueix investigant els dossiers localitzats a la seu de l'agencia, un dels quals podria vincular al diputat socialista José Zaragoza.

Convergencia i Unió perdria fins a 10 escons si avui es celebressin eleccions al Parlament de Catalunya. Esquerra es mantindria en segon lloc i sumaria més ascons. El baròmetre del Centre d'Estudis Autonòmics, indica que cau el número de catalans que votarien a favor de la indepèndencia, que continuen sent la majoria.

Malgrat les crítiques que ha rebut des del PSOE, els socialistes catalans consideren que cal mantenir obert el debat sobre el futur de la monarquia, després de que Pere Navarro demanés l'abdicació del rei. El PP critica les diferències dins dels socialisme.

Plena ocupació hotelera a Barcelona pel Congrés de Mòvils que comença dilluns vinent. Només l'orgnització ha reservat 25 mil habitacions.... El preu mitjà de les habitacions per aquests dies s'ha doblat.

El Barça cau per dos a zero amb el Mílan i haurà de remuntar al Camp Nou si vol seguir viu a la Champions. Els blaugrana van ser incapaços de generar perill mentre que Boateng, després d'unes possibles mans de Zapata, i Muntari van marcar els gols de l' equip italià.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán