L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 15/01/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 15/01/14

15/01/2014 00:28:02
L'Informatiu migdia - 15/01/14 L'Informatiu migdia - 15/01/14
L'Informatiu migdia - 15/01/14 00:28:02 15/01/2014
Sinopsis

Àngel Ros, l'alcalde socialista de Lleida, deixa l'escó al Parlament per les discrepàncies amb la direcció del partit de cara a la votació de demà en la què es demanarà al Congrés la competència per convocar una consulta.... Ros sempre ha estat en contra del NO rotund que defensa la direcció del partit i ha pres la decisió després de dies de negociacions.Pere Navarro, que avui s'ha reunit a Madrid amb Rubalcaba, ha dit que és una decisió que l'honora.

Els Mossos busquen al responsable de l'assassinat ahir al vespre d'un home de 49 any al barri del Raval. La policia no descarta que es tracti d'un cas de venjança. És el segon assassinat que hi ha al districte de Ciutat Vella en 15 dies.

Els centres d'atenció primària atenen aquesta setmana més casos de grip que no pas la passada. El virus ja afecta 127 de cada 100.000 catalans, és a dir, ja es considera epidèmia.Hores d'ara hi ha 43 persones ingressades a l'hospital. Per evitar contagiar-se els metges recomanen ventilar bé les habitacions, utilitzar mocadors d'un sol ús i rentar-se les mans sovint.

L'investigador Juan Carlos Iz-pisúa dimiteix com a director del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona, que gestionen la Generalitat i el govern espanyol. Izpisúa és al Japó i diu que ara prefereix no parlar per no fer més mal a la ciència i que més endavant donarà explicacions alt i clar.

L'Espanyol es juga aquest vespre el pas als quarts de final de la Copa amb l'Alcorcón. Els blanc-i-blaus han de remuntar a Cornellà l'un a zero de l'anada per evitar una sorpresa com la del Racing de Santander, que va eliminar l'Almeria. Anit, l'Atlètic de Madrid es va desfer del València.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán