L'Informatiu: L'informatiu migdia - 13/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 13/05/11

13/05/2011 00:23:27
L'informatiu migdia - 13/05/11 L'informatiu migdia - 13/05/11
L'informatiu migdia - 13/05/11 00:23:27 13/05/2011
Sinopsis

Mor una dona de 83 anys i un home de 79 resulta ferit greu en esfondrar-se parcialment un edifici de tres plantes a Santa Coloma de Gramenet. Segons els bombers l'accident s'hauria produit en cedir el forjat del terrat de l'immoble, fet que hauriaa provocat l'ensorrament en cadena del sostre dels pisos. 4 veïns han hagut de ser reallotjats.

A Llorca, els familiars de les víctimes reben el suport dels Prínceps d'Astúries. 4 de les 9 families han participat al funeral d'Estat. Les altres 5 ho han fet a la intimitat. Tres dels ferits continuen en estat greu. Unes 3mil persones tornaran a passar la nit fora de casa.

El vigilant de la casa dels Tous contradiu LLuís Corominas i assegura que aquest era el cap de seguretat dels joiers. Diu que Corominas era el responsable de protegir la família. Això l'endemà que el gendre dels Tous digués que no era el cap de la seguretat i que aquella nit va actuar com a familiar.

Rebaixes i ofertes imaginatives per reactivar les vendes. Els fabricants de cotxes confien en el saló de l'automòbil per remuntar les matriculacions, enfonsades desde fa 10 mesos. A partir de demà el saló estarà obert al públic. I esperen rebre un milió de visitants

Els socis del Barça afortuntats amb entrades per la final de Wembley han començat a recollir-les aquest matí al Camp Nou. A l'estadi blaugrana també s'ultimen els detalls de la rua d'aquesta tarda per celebrar la lliga. Un títol que la plantilla ja va festejar anit en un sopar privat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán