L'Informatiu: L'informatiu migdia - 09/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 09/05/12

09/05/2012 00:25:54
L'informatiu migdia - 09/05/12 L'informatiu migdia - 09/05/12
L'informatiu migdia - 09/05/12 00:25:54 09/05/2012
Sinopsis

El Parlament vota la proposta de CiU, PSC, Iniciativa i Esquerra per demanar al govern central la creació d'un fons que permeti rescatar alguns peatges, és a dir suprimir-los o abaratir-los. Els fons es finançaria amb els impostos que paguen les concessionàries. El PP ja ha dit que hi votarà a favor, però alerta que el moment és inoportú. La proposició s'haurà de debatre al Congrés dels Diputats.

Més d'un milió 200mil persones a Espanya pateixen fatiga crònica, una malaltia incapacitatnt que provoca fatiga extrema i dolor. La majoria són dones però comença a detectar-se en nens i adolescents i cada cop afecta més homes.

Els Mossos d'Esquadra desallotgen un bloc de pisos de luxe a la Ronda Sant Pau de Barcelona ocupat des de 2010. L'edifici estava buit des de feia 15 anys i els okupes hi havien instal.lat l'històric centre cultural La Rimaia. Un grup de persones s'ha concentrat al voltant de l'edifici per rebutjar el desallotjament.

Carles Puyol s'ha mostrat animat avui per explicar davant de la premsa l'operació a què se sotmetrà dissabte. Ha dit que només pensa en recuperar-se i que creu que li queden 5 o 6 anys de futbol. Li sap greu perdre's la final de Copa i l'Eurocopa i, de moment, no pensa deixar la selecció.

Barcelona es vesteix de blanc fins divendres amb la Passarel.la Gaudí Núvies on un total de disset dissenyadors mostren les últimes tendències en moda nupcial. Avui és el torn de Jesus Peiró. I així preparaven la desfilada.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán