L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 02/09/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 02/09/13

02/09/2013 00:25:19
L'Informatiu migdia - 02/09/13 L'Informatiu migdia - 02/09/13
L'Informatiu migdia - 02/09/13 00:25:19 02/09/2013
Sinopsis

L'activitat política es reprén amb força aquesta setmana. El president Mas reuneix aquesta tarda a 250 alts càrrecs de la Generalitat per explicar quin seran els objectius dels propers mesos... Al PSC matí intens amb la primera reunió després d'un mes d'agost marcat per la divisió interna i les dures crítiques entre els dos sectors del partit... El PP català ha ajornat fins demà la primera reunió del curs perquè avui s'ha celebrat Comité Executiu Nacional a Madrid.

Va ser el 19 de febrer just després de la denúncia sobre l'enregistrament de la conversa entre Alicia Sánchez-Camacho i l'ex parella de Jordi Pujol Ferrussola al restaurant La Camarga. D'aqui haurien sortit les possibles vinculacions entre el PSC i l'agència d'espionatge.

Mig milió de bicicletes circulen cada dia dins les ciutats i pobles de Catalunya. Algunes organitzacions comencen a oferir assegurances pels cicliestes urbans per garantir una cobertura mínima. Des del Servei Català del Trànsit no es plantegen una assegurança obligatoria.

Les dades de l'atur situen les ganes de trobar feina al costat d'altres propòsits habituals al setembre com aprendre anglés, treure's el carnet de conduir o anar al gimnàs. I qui és el secret per aconseguir cumplir-los?

Leo Messi marca 3 gols a Mestalla i dóna la victòria al Barça, que es manté líder de la Lliga amb 9 punts. L'actuació de l'argentí va ser el millor d'un equip blaugrana que es va relaxar i va acabar patint després dels dos gols de Postiga. Valdés va tornar a ser decisiu.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán