L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 24/03/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 24/03/12

24/03/2012 00:24:34
L'Informatiu Cap de Setmana - 24/03/12 L'Informatiu Cap de Setmana - 24/03/12
L'Informatiu Cap de Setmana - 24/03/12 00:24:34 24/03/2012
Sinopsis

El congrés de Convergència Democràtica de Catalunya culmina totes les pases pel relleu de càrrecs que ha de portar Oriol Pujol a la Secretaria General del partit. En l'informa de gestió, Artur Mas afirma que Catalunya ha d'anar creant les seves pròpies estructures d'estat i que ja falten pocs anys per a que el moment dolç que viu el partit es visqui a tot Catalunya.

Pere Navarro retreu a Convergencia el que considera la contradicció d'apostar per la sobinania de Catalunya i ,al mateix temps, pactar retallades amb el Partit Popular, que considera el partit que més ha atacat l'autonomia de Catalunya. En la seva primera intervenció davant el Consell del PSC després de ser elegit primer secretari, afirma què la prioritat es encaixar el model de Catalunya en una Espanya Federal.

Especialistes internacionals, familiars i professionals de salud es reuneixen a Barcelona per intercamviar experiències sobre la Sindrome X Fràgil, una malaltia poc coneguda però que és la primera causa de retard mental hereditari. Remarquen que és clau tenir diagnòstics correctes per prevenir nous casos d'aquest transtorn genètic.

Les ultimes nevades al Pirineu fan que les pistes d'esquí s'omplin aquest cap de setmana i que les estacions es plantegin continuar obertes fins pasada la setmana santa. Hi ha neu natural i de qualitat i fins i tot s'han obert pistes d'esqui nordic.

Sense Alves ni Adriano, el Barça juga aquesta tarda al camp del Mallorca, on hi ha guanyat en 8 de les seves últimes 9 visites. L'objectiu dels blaugrana és guanyar i traspassar tota la pressió al Madrid, que rep la Reial Societat tot seguit amb les baixes de Pepe i Ozil.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán