L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 23/09/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 23/09/2012

23/09/2012 00:25:34
L'Informatiu Cap de Setmana - 23/09/2012 L'Informatiu Cap de Setmana - 23/09/2012
L'Informatiu Cap de Setmana - 23/09/2012 00:25:34 23/09/2012
Sinopsis

L' oferta de diAleg expresada ahir per Mariano Rajoy ha estat rebuda amb escepticisme per ConvergencIa Democratrica de Catalunya que l'ha considerada poc creible. Ambt ot Oriol Pujol afirma que continuen disposats a reunir-se si els criden. Desde el PP catala, Alicia Sanchez Camacho ha insistit en que el que no donaran suport en els pressupostos del 2013 i que Mas hauria de rectificar. En aquest context, ara l'atencio es fixa de manera particularment intensa en el Parlament de Catalunya. Els grups parlamentaris de CIU, ERC ICV i Solidaritat estarien treballant per donar a coneixer aquesta mateixa setmana una declaracio de caracter sobiranista.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro ha assegurat que no pactaran amb el PP per contrarestar la suma de vots independentistes.

Pere Navarro ha emplaçat a tots els partits i en especial Convergencia i Unió a que defineixin en el programa electoral si son independentistes o no.

El Zoo de Barcelona celebra el 120 aniversari amb una gran festa familiar i amb propostes ludiques sobre la vida animal pensades per als mes petits. La col.leccio inicial d'animals exotics cedida a l'ajuntament de Barcelona ha evolucionat en 120 anys desde la curiositat per veure els elefants africans, a l'impacte global de Floquet de Neu o de l'orca Ulises fins a esdevenir tambe un centre al servei de la conservacio animal.

I una festa també pels amants de la lectura : La Fira del llibre d'ocasio antic i modern de Barcelona. En les parades d'una quarantena d'expositors hi ha l' oportunitat de trobar-hi joies literaries cotitzades o els volums fora de cataleg mes buscats pels especialistes.

El Barça suma un ple de victories en les cinc primeres jornades de lliga despres de superar el Granada per dos a zero. L'equip de Tito Vilanova pero no va poder trencar la defensa andalusa fins al minut 87 gracies a un gran xut de Xavi. Els blaugrana ja li treuen 11 punts al Madrid, que juga avui amb el Rayo.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán