L'Informatiu: L'Informatiu Cap de Setmana - 20/10/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu Cap de Setmana - 20/10/2012

20/10/2012 00:26:05
L'Informatiu Cap de Setmana - 20/10/2012 L'Informatiu Cap de Setmana - 20/10/2012
L'Informatiu Cap de Setmana - 20/10/2012 00:26:05 20/10/2012
Sinopsis

Protecció Civil manté activat el Pla INUNCAT en fase d'alerta per les previsions de fortes pluges a partir d'aquesta tarda i també pel fort onatge a tota la costa. Mentre, aquest matí s'han représ les tasques de recerca del jove francés desaperegut dijous a Roses mentre pescava. S'han movilitzat dotacions per terra i mar de diferents cosos de salvament i també mitjans aeris.

El moment en que Espanya ha de demanar el rescat a Europa!!! Els experts consultats per Televisió Espanyola coincideixen en que és millor fer-ho aviat, si bé matitzen que no ha de ser un rescat del tipus de Portugal o Grècia. Sobre els resultats de la recent Cimera europea, els especialistes troben llògic que Alemanya marqui pautes però lamenten que no s'hagi trencat el cercle viciós entre deute públic i el de les entitats financeres.

Cada família llença o deixa perdre cada any uns 400 kilos d'aliments, una petita muntanya de productes , que contrasta amb els sectors creixents de la societat que pasen gana. A Catalunya, segons la Fao, 200.000 persones. Una exposició sobre Justicia Alimentària denuncia aquestes paradoxes.

El fòrum "Dona i menopausa" que fan aquests dies a Barcelona va més lluny dels símptomes i els problemes relacionats amb una etapa de la vida de la dona i posa l'enfasi en que ha arribat el moment d'acabar amb el tabú. Parlen d'un canvi de vida positiu i de valorar la bellesa de la maduresa.

El Barça visita aquesta nit el Deportivo de La Corunya amb l'objectiu de sumar una victòria que li permiti seguir de líder amb 8 punts sobre el Madrid. Tito Vilanova haurà d'aliniar una defensa marcada per les baixes però a la resta de l'equip no s'espera que hi hagi rotacions.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán