L'Informatiu: L'Informatiu - 28/08/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 28/08/2018

L'Informatiu - 28/08/2018

Disponible hasta 21-02-2222

28/08/2018 00:28:26
L'Informatiu - 28/08/2018 L'Informatiu - 28/08/2018
L'Informatiu - 28/08/2018 00:28:26 28/08/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El ministre de l'Interior manté que a la propera Junta de Seguretat s'ha de parlar de l'ordre públic i de la convivència. És la resposta a la carta del conseller d'Interior on rebutjava que el debat sobre els llaços grocs es tractés a la reunió que s'haurà de celebrar al setembre. Mentrestant, el PP català demana al govern que retiri les competències de seguretat a la Generalitat.

Ciutadans presentarà dijous un escrit d'ampara davant el Defensor del Poble per fer front a la indefensió que, diuen, pateixen els catalans davant el que consideren arbitrarietat del president Quim Torra. Albert Rivera critica que la Generalitat utilitzi els Mossos com a policia política per identificar a persones que, considera, no cometen cap il·legalitat al retirar llaços grocs de la via pública.

Precisament avui han aparegut diversos dubtes sobre la demanda presentada contra el jutge Llarena ja que hi hauria certes discrepàncies entre el que va dir el jutge Llarena i que posaria en dubte la seva imparcialitat i la traducció al francés que han presentat els advocats.

A Lleida ja se sap qui substituirà Àngel Ros al capdavant de La Paeria. Fèlix Larrossa ha guanyat les primàries d'aquest dilluns en aconseguir més suports que la seva rival Montse Mínguez, entre els 368 militants cridats a votar. El ple d'investidura serà demà al matí

L'Associació Catalana d'Addiccions Socials adverteix que molts videojocs per menors poden convertir-se en la porta d'entrada a la ludopatia. Denuncien especialment les caixes botí que hi ha a molts jocs i que funcionen com microcasinos on es pot pagar amb diners reals sense límits. A Bèlgica ja els han prohibit.

Més de 2 milions de persones han visitat el nou mercat de Sant Antoni després de la seva rehabilitació. Unes xifres que rebaixen les expectatives inicials i que els comerciants esperen remuntar passat l'estiu. Els compradors, en general, estan satisfets amb el nou mercat.

L'historiador Josep Fontana ha mort avui a Barcelona a l'edat de 86 anys. Considerat com un dels grans renovadors de la historiografia espanyola.

Al Barça és a punt de fer oficial la cessió del davanter Paco Alcácer al Borussia Dortmund pel que resta de temporada. Qui ja va dir adéu va ser Andrés Iniesta que ha repassat des del Japó l'actualitat blaugrana. L'excapità es mostra confiat que el Barça pot fer una molt bona temporada.

L'Espanyol i el Girona també aprofiten els dies que falten pel tancament del mercat per acabar de completar la plantilla. Ho fan amb sensacions contraposades després de la segona jornada de lliga.

A la Vuelta a Espanya, avui toca etapa de mitja muntanya amb dos ports de primera categoria on els favorits al maillot vermell hauran d'estar molt atents. Ahir, jornada tranquila amb victòria per un italià, Elia Viviani.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán