L'Informatiu: L'Informatiu - 14/05/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 14/05/14

14/05/2014 00:24:21
L'Informatiu - 14/05/14 L'Informatiu - 14/05/14
L'Informatiu - 14/05/14 00:24:21 14/05/2014
Sinopsis

 

200 detinguts a Catalunya en l'operació més gran que ha fet mai la Policia Nacional contra el frau a la seguretat social a través d'empreses fictícies. Un operatiu que va començar a les comarques catalanes i que ha acabat amb 752 detinguts i més de 1.200 imputats a tota Espanya. En total, haurien defraudat 20 milions i mig d'euros cobrant prestacions de l'atur o aconseguint permisos de treball i residència. La dada econòmica del dia és l'IPC. A Catalunya els preus van pujar a l'abril un 0,9 per cent i la inflació interanual se situa en el 0,7,  per sobre del 0,4 de mitjana a Espanya.

Investigadors catalans fan un pas més en la curació de l'hepatitis C. Un assaig clínic en què ha participat l'hospital Germans Trias i Pujol aconsegueix curar gairebé tots els casos de l'hepatitis més comuna en malalts que encara no han desenvolupat cirrosi...El tractament combina diversos medicaments.

Catalunya perd una bandera blava i aquest estiu podrà lluir el distintiu a 89 platges. Les que han obtingut el títol aquest any són Ibersol i Sant Gervasi de Vilanova i la de Sant Salvador de El Vendrell. Catalunya es manté com a líder en qualitat pels ports esportius.

I a L'Informatiu us explicarem la història dels cotxes Elizalde. Aquest any se celebra el centenari de la sortida al mercat del primer vehicle d'aquesta fàbrica totalment barcelonina ubicada en ple Passeig de Sant Joan. Un cotxe que fins i tot el rei Alfons 13 va conduir.

Xavi Hernández diu que el Barça mereix guanyar la lliga i que dissabte sortiran a demostrar-ho. El de Terrasa, però, assegura que NO volen tapar boques. Victor Valdés, en canvi, s'ha acomiadat amb una carta on dona les gràcies a entrenadors, companys i seguidors pel suport rebut. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán