L'Informatiu: L'Informatiu - 10/10/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 10/10/2014

10/10/2014 00:27:47
L'Informatiu - 10/10/2014 L'Informatiu - 10/10/2014
L'Informatiu - 10/10/2014 00:27:47 10/10/2014
Sinopsis
  • En la política, avui tothom pendent dels assistents a la reunió d'ahir al Palau Robert on els partidaris de la consulta fixaven els passos a seguir a un mes del 9 de novembre. El president Mas ha presidit un acte sobre presons./ Aquest matí cap dels partits partidaris de la consulta ha volgut dir absolutament res públicament sobre els resultats de la trobada. En tot cas, alguns dels gestos que es van veure deien molt més les paraules. 
  • Des del PP, Alícia Sánchez Camacho ha criticat la reunió d'ahir./ La presidenta del PP català ha assistit, juntament amb Ciutadans, al tradicional brindis de la Delegació del Govern per commemorar el 12 d'octubre./ Unes 300 persones, entre actors, sindicalistes i simpatitzants d'esquerres han presentat aquest matí un manifest per dir NO a la independència. 
  • Quasi a la mateixa hora l'Assemblea Nacional Catalana ha presentat l'acte central de la campanya ara és l'hora. Organitzen una concentració a la Plaça Catalunya el diumenge 19. L'entitat pretén amb aquest acte refermar la unitat i el compromís amb el 9N. Hi participaran representants de la societat civil com Lluís Llach i també polítics com Francesc Homs, Oriol Junqueras, Josep Rull i membres d'Iniciativa, la CUP i Unió. L'acte vindrà precedit d'una trobada de motos al Circuit de Barcelona que arribarà al centre de la ciutat./ El Barça ha decidit finalment sumar-se al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.
  • L'Audiència de Barcelona ha avalat que continuï el procés penal obert contra Jordi Pujol i la seva dona, Marta Ferrusola. Considera que, com a mínim, hi ha indicis d'un delicte contra la hisenda pública en haver tingut ocult el seu patrimoni
  • Estable dins la gravetat. Segons fonts sanitàries aquest és l'estat actual de la Teresa Romero./ L'enderroc de la presó Model de Barcelona començarà principis de l'any vinent amb al previsió que tanqui definitivament el 2017./ Un de cada quatre catalans tindrà algun trastorn mental a llarg de la seva vida....i més d'un 30 per cent de les consultes a la sanitat primària ja són per aquesta causa./ La nova factura de la llum es basa en el preu per hores i part de la factura es calcula en funció del preu diari de l'electricitat al mercat.  
  • L'errada de Casillas fa pensar inevitablement en el que va passar al Mundial. Desencerts i dubtes que ahir van tornar a aparèixer i que van conduir  a una derrota inesperada davant Eslovàquia./ Feia vuit anys que Espanya es mantenia invicte en partits de classificació de Mundials i Eurocopes. Una ratxa que ahir es va trencar davant un equip humil com Eslovàquia que va derrotar la Roja a base de treball i il·lusió./ Al Japó, primera sessió d'entrenaments lliures a Motegui, on el pilot català Marc Márquez disposa de la primera oportunitat per revalidar el mundial de MotoGP. / El millor concurs hípic de salts de Barcelona de la història es disputa aquest cap de setmana al Club de Polo. La ciutat es converteix en la capital mundial del món eqüestre. Els millors equips del món participen en aquesta prova que podreu seguir per Teledeporte.
  • Bany de multituds d'Antonio Banderas, anit, al Festival de Sitges. Avui el Festival té un altre protagonista. De fet, el responsable que tota una generació mirés sota del llit abans d'anar-se a dormir... 
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán