L'Informatiu: L'Informatiu - 03/03/2014 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 03/03/2014

03/03/2014 00:27:47
L'Informatiu - 03/03/2014 L'Informatiu - 03/03/2014
L'Informatiu - 03/03/2014 00:27:47 03/03/2014
Sinopsis

 Caçadors d'herències

APAREIXEN EMPRESES QUE BUSQUEN HEREUS

En els últims 5 anys el número de persones que renuncien a herències s'ha incrementat un 135%, i és que, sovint, rebre'n una implica assumir-ne el deute. Ara hi ha empreses que, a canvi d'una comissió, busquen a arxius, registres i cementiris els hereus que NO saben que ho són. 

Els gossos, sempre lligats

PROHIBIT ALIMENTAR ANIMALS DEL CARRER

La nova ordanança sobre tineça d'animals a Barcelona generalitza a tota la ciutat la prohibició de portar gossos deslligats.  A més, NO PERMETRÀ alimentar a la via pública animals com gats, coloms o porcs senglars i també fer simulacions d'espectacles taurins.

Barcelona, un gran plató

ÉS LA CIUTAT EUROPEA AMB MÉS RODATGES

Barcelona es consolida com la ciutat europea que acull més rodatges. Al 2013, entre cinema, televisió i publicitat, s'en van fer dues mil 500, un 12 per cent més que l'any anterior. La possiblitat de tenir escenaris molt diversos i la meteorologia són dos dels punts forts de la ciutat

El Barça, a un punt del Madrid

GOLEJA L'ALMERIA 4-1 EN UN PARTIT FLUIX

El Barça es col.loca a només un punt del Reial Madrid després de golejar l'Almeria al Camp Nou. Dirigit per Martino desde la graderia, l'equip blaugrana no va fer un partit brillant, però al final els gols de Puyol i Xavi van arrodonir un resultat que permet al Barça seguir aspirant a revalidar la Lliga.

L'ALLIBERAMENT DE MARGINEDAS

El periodista es troba bé però encara no tornarà a la feina

És la redacció d'El Periódico de Catalunya aquest migdia. El director del rotatiu, Enric Hernández, ha confirmat que Marc Marginedas, alliberat dissabte a la nit al nord de Síria, tot i estar feble, es troba bé de salut i mentalment molt fresc. En els sis mesos de captiveri, els segrestadors han traslladat Marginedas de lloc en vàries ocasions. Marginedas ha coincidit amb els altres dos periodistes espanyols segrestats, Javier Espinosa i Ricard Garcia, i assegura que també estàn bé, fet que anima les seves famílies a pensar que poden ser alliberats aviat

FUNERAL RICARD FORNESA

Política i empresaris s'acomiaden l'expresident de La Caixa

Últim adéu a dues personalitats destacades de la societat civil catalana. Per una banda, l'escriptora Anna Maria Moix, que va morir divendres als 66 anys. El seu funeral s'ha celebrat aquest migdia al Tanatori de Les Corts. 

I DESPRÉS DEL ESPORTS...

Els premiats i els millors moments de la gala dels Oscar

I després dels esports repassarem els millors moments de la gala del Oscar que s'han lliurat aquesta matinada.  "12 anys d'esclavitud" ha estat considerada la millor pel.lícula. Matthew McConaughey, millor actor i Cate Blanchet, millor actriu. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán