L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 18/10/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 18/10/2016

18/10/2016 00:09:04
L'Informatiu 2 - 18/10/2016 L'Informatiu 2 - 18/10/2016
L'Informatiu 2 - 18/10/2016 00:09:04 18/10/2016
Sinopsis
  • El comitè federal del PSOE serà diumenge que ve. És en aquest conclau que els socialistes han de decidir si en una eventual investidura de Rajoy s'abstenen.Aquest matí el president de la Gestora, Javier Fernández, ha defensat aquesta opció davant els diputats i senadors socialistes. Assegura que l'alternativa son unes eleccions que tornaria a guanyar el PP. I des del PSC es manté el pols. El primer secretari, Miquel Iceta, sosté que el vot a una eventual investidura de Rajoy ha de ser un NO. I apunta que una abstenció només de part del grup parlamentari seria menys compromesa pel PSOE.
  • A Badalona, els sis regidors que van anar a treballar el 12 d'octubre incomplint una resolució judicial hauran de declarar davant del jutge. ISABEL PALACIOS.
  • El ministre d'Economia en funcions assegura que Oriol Junqueras sap perfectament que la independència de Catalunya és imposible. És la deducció que n'extreu, explica, de les converses que ha tingut amb ell./ La resposta de Junqueras ha estat ràpida... Al seu compte de Twitter, el vicepresident econòmic ha assegurat que De Guindos sap perfectament que la independència de Catalunya és inevitable. I ha afegit que és el que dedueix de les converses que han mantingut.
  • Un de cada quatre conductors pateixen amaxofòbia, és a dir, por a conduir. La reconeixen més dones que homes, no perquè l'acusin més, sinó perquè els homes s'avergonyeixen més d'admetre que la pateixen.
  • Els serveis socials han atés un miler de menors a Catalunya el primer semestre d'enguany, i un 10 per cent dels estudiants enquestats afirmen que han patit bulling, segons dades del col.legi de Psicòlegs
  • A Can Barça ja es respira l'ambient dels partits grans de la Champions. Demà visita el Camp Nou el Manchester City de Pep Guardiola i l'equip de Luis Enrique s'ha entrenat aquest matí enmig d'una gran expectació
Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán