L'Informatiu: L'Informatiu - 27/01/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 27/01/16

27/01/2016 00:27:18
L'Informatiu - 27/01/16 L'Informatiu - 27/01/16
L'Informatiu - 27/01/16 00:27:18 27/01/2016
Sinopsis

Barcelona i l'aeroport del El Prat estaran connectades per metro el 12 de febrer. Aquell dia s'inaugurarà el tram de la línia 9 entre Ciutat Universitària i les dues terminals actuals. Un trajecte de 32 minuts que tindrà un suplement de 4 euros i mig. L'objectiu és que funcioni per l'inici del Mobile World Congress el dia 22. Es tanca una part d'un llarg projecte afectat per la crisi i que té pendent un tram paralitzat entre Zona Universitària i la Sagrera.

Avui estem també pendents dels moviments polítics. El Rei ha començat la segona ronda de contactes per buscar un candidat a la investidura. Mariano Rajoy ha ofert al PSOE portar la seva proposta de pacte amb Ciutadans a comunitats i ajuntaments on sumin. Mentrestant, els dirigents socialistes treuen ferro a les declaracions de Felipe González apostant per un pacte amb el PP.

Qui també ha començat una ronda de contactes és el president Puigdemont que avui s'ha reunit amb Inés Arrimadas. La líder de Ciutadans ha mostrat voluntat d'acord en algunes qüestions però admet que serà molt difícil perquè la prioritat de l'executiu és el camí cap a la independència.

Que no plogui no ajuda molt a reduir la contaminació. Precisament avui examinem les mesures que en les últimes 48 hores s'han anunciat per lluitar contra aquest problema. Els experts veuen poc útil l'impost sobre vehicles que ha aprovat la Generalitat i, en canvi, consideren molt pràctica la mesura de l'Autoritat Metropolitana de prohibir la circulació dels vehicles més vells.

El Barça intentarà certificar aquest vespre al Camp Nou el pas a les semifinals de la Copa. Iniesta i Busquets s'han recuperat de les angines i han entrat a la convocatòria mentre que Arda Turan n'ha quedat fora. Luis Enrique apostarà pel trident perquè no se'n refia de l'Athletic de Bilbao tot i el 2 a 1 de l'anada.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán