L'Informatiu: L ' Informatiu Cap de Setmana - 09/09/2018 | RTVE Play
L'Informatiu  L ' Informatiu Cap de Setmana - 09/09/2018

09/09/2018 00:26:54
L ' Informatiu Cap de Setmana - 09/09/2018 L ' Informatiu Cap de Setmana - 09/09/2018
L ' Informatiu Cap de Setmana - 09/09/2018 00:26:54 09/09/2018
Sinopsis

Augmenten les estafes en lloguer de pisos, sobretot a Barcelona, on el mercat immobiliari no para d'anar a l'alça. L'estafa de moda a internet es publicitar habitatges en molt bon estat a un preu baix i un propietari a l'estranger que demana una fiança per poder-los veure. Són bandes organitzades difícils de detectar i les plataformes immobiliàries cada vegada destinen més recursos a combatre-les. De seguida us expliquem què cal fer en cas d'estafa immobiliària. És diumenge, 9 de setembre, i avui es compleixen els primers 100 dies de Govern de Pedro Sánchez.

En un acte a Oviedo el president del govern s'ha fixat com a objectiu la transformació social d'Espanya amb l'horitzó 2030. El seu balanç és positiu tot i que admet que els problemes no els pot resoldre tan ràpid com voldria, i demana temps.

I ara us mostrem exemples de la victòria de l'afany de superació. Es diu Marián Ávila i és la primera model espanyola amb síndrome de down que desfila a Nova York. Un altre cas d'esperit de superació és el de Tonet Ramírez, que va reivindicar a l'ONU els drets de les persones amb un cromosoma de més i es va proclamar campió del món de natació a Atenas. Amb ell hem parlat de les seves inquietuds i projectes.

Luís Enrique s'estrena amb una victòria convicent com a nou seleccionador espanyol. Espanya guanya per un gol a dos a Anglaterra ahir a Wembley a la Lliga de Nacions, amb dianes de Saúl i Rodrigo. Luís Enrique va apostar per un equip atrevit, amb alguns canvis respecte dels que van jugar el Mundial i amb De Gea a la porteria, que va resultar providencial.

La Fira de Tàrrega tanca avui la seva 38ena edició que enguany ha comptat amb Mèxic i Xile com a països convidats. 227 actuacions de mig centenar de companyies internacionals ens han convidat un any més a rellegir l'espai públic contemporani partir de les arts al carrer en la Fira de Teatre més important del sud d'Europa.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán