L'Informatiu: L'Informatiu - 07/04/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 07/04/16

07/04/2016 00:27:43
L'Informatiu - 07/04/16 L'Informatiu - 07/04/16
L'Informatiu - 07/04/16 00:27:43 07/04/2016
Sinopsis


El Parlament debat a aquesta hora la moció de la CUP que reforça els objectius de la resolució independentista del 9N  anul·lada pel Constitucional i que també demana la desobediència dels Mossos. Tot apunta que Junts pel sí compartirà la primera part del text però no la referent a la policia. Aquest matí, Ciutadans, PSC i PP han demanat que es retiri aquest punt de l'ordre del dia al considerar-lo il·legal però la majoria independentista ho ha rebutjat.

Hisenda dona 15 dies a la Generalitat perquè concreti com finançarà el dèficit de l'any passat. El govern considera que es demanen noves retallades que són inaplicables i el ministre ho nega.

Avui recordarem que es commemora el dia mundial de la Salut centrat en la diabetis i estarem amb alguns dels 95 mil estudiants catalans que avui fan les proves Cangur. Unes proves organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques que pretén difondre aquesta ciència. Aquest és el primer any en el que hi participen estudiants de primària.

Als esports, El Reial Madrid  naufraga al camp del Wolfsburg i es complica el futur a la Champions. L'equip de Zidane no va aprofitar l'eufòria del clàssic, va fer un partit pèssim i va encaixar els gols de Rodríguez i Arnold en menys de vuit minuts. Els madridistes ja apel·len a l'afició del Bernabéu per remuntar el dos a zero.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán