L'Informatiu: L'Informatiu - 06/07/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 06/07/16

06/07/2016 00:28:31
L'Informatiu - 06/07/16 L'Informatiu - 06/07/16
L'Informatiu - 06/07/16 00:28:31 06/07/2016
Sinopsis

Leo Messi i el seu pare han estat condemnats a 21 mesos de presó cadascu per haver comès tres delictes fiscals. L'Audiència de Barcelona també els ha imposat una multa d' uns 2 milions d'euros. Els Messi poden recórrer la sentència davant el Tribunal Suprem però  no hauran d'ingressar en presó perquè la pena és inferior a dos anys.

Continuen els escorcolls en el marc de la macrooperació Térmyca, avui molt centrats en l'exalcalde de l'Ametlla de mar, Andreu Martí. Aquesta matinada ha quedat en llibertat un dels 11 detinguts ahir en aquesta operació, que investiga el presumpte desviament de fons públics a través de la consultora Efial. Els altres 10 detinguts passaran a disposició judicial a partir de demà. Els agents han trobat abundant documentació que ara caldrà analitzar.

La normalitat va tornant poc a poc a Vueling. Avui ja no hem vist les cues dels últims dies als taulells de la companyia, que assegura que el 90% dels vols programats compleixen els horaris. No hi ha cap cancel·lació prevista entre els 700 vols programats per avui, tot i que  hi ha hagut retards en alguns vols de primera hora del matí.

Commoció entre els companys de la dona morta ahir a una sucursal bancària del carrer de Ganduxer de Barcelona. Demanen més seguretat a les oficines, i asseguren que el crim es podria haver evitat. L'agressor venia de matar un home i després es va suïcidar. Els mossos investiguen les circumstàncies del crim, que podria tenir motius econòmics.

La C-13, la C-65 i la C-31 són algunes de les carreteres amb pitjor senyalització de Catalunya. És el que sosté un estudi del RACC que apunta que hi ha llargs trams sense indicacions i que cal revisar la velocitat en algunes vies en funció de la seva morfologia.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán