L'Informatiu: L'Informatiu - 23/08/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 23/08/16

23/08/2016 00:24:45
L'Informatiu - 23/08/16 L'Informatiu - 23/08/16
L'Informatiu - 23/08/16 00:24:45 23/08/2016
Sinopsis


És el moment en el que s'acaba el dispositiu de vigilància dels Mossos contra els manters al Port Vell de Barcelona. De cop, desenes de manters aprofiten que ja no hi ha policia per ocupar la zona i vendre els seus productes als milers de turistes que hi ha de nit. És la constatació d'un problema molt enquistat. Els comerciants i artesans afectats demanen més mà dura i des de l'ajuntament insisteixen en que l'acció policia no és l'única solució.

També us expliquem la detenció d'una dona d'origen xinès que ha detingut la Policia Nacional a Girona per haver obligat a prosituir-se a cinc compatriotes seves. No només aixó si no que les 5 vivein amontegades en una habitació i vigilades per una càmera per tal que no sortissin. Una denúncia anònima va permetre alliberar a les dones.

PP i Ciutadans segueixen negociant de cara a la investidura de la propera setmana que vé. Tot i que els populars mantenen que no hi ha obstacles insalvables, des de la formació d'Albert Rivera insisteixen en que el contracte únic o la situació dels autònoms els separen i poden complicar la investidura.

Us explicarem que fan un grup de funcionaris del Sultanat d'Omán a Premià de Mar. Aquesta setmana participen a un curs de restauració de documents que imparteix una experta d'aquesta localitat del Maresme que ha aconseguit rellevància internacional gràcies al seu blog.

L'actualitat esportiva vé marcada per l'arribada a casa dels olímpics espnayols i al Barça. Claudio Bravo ja ha marxat cap a Manchester per tancar el seu fitxatge pel City de Guardiola. El Barça espera fer el mateix amb el porter holandès de l'Ajax, Jasper Cillessen.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán