L'Informatiu: L'Informatiu - 16/06/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 16/06/15

16/06/2015 00:27:36
L'Informatiu - 16/06/15 L'Informatiu - 16/06/15
L'Informatiu - 16/06/15 00:27:36 16/06/2015
Sinopsis

 

Primera reunió de govern en plena crisi entre Convergència i Unió mentre corre el compte enrera que el partit d'Artur Mas ha posat al partit de Duran perquè es defineixi sobre el full de ruta independentista i sobre si es volen presentar conjuntament a les eleccions previstes pel 27 de setembre. Avui mutisme total en els dos partits en una setmana que es presenta cabdal per una relació que ha durat 38 anys. Demà reunió de la direcció d'Unió

Avui són noticia diverses operacions dels Mossos. Una contra un grup de motards de L'Hospitalet i  una altra contra el grup que atracava caixers fent-los explotar. La policia ha detingut a dues persones que estarien al darrera del robatori de 120 mil euros de 6 caixers de l'àrea de Barcelona. Ho feien en un minut posant explosius per on surten els diners. Així podien accedir a dintre i treure els bitllets.

A L'Informatiu d'avui descobrirem com és el primer biobanc del món amb ADN antic de mostres humanes. Un banc que ha de servir per conèixer més sobre l'origen i l'evolució que malalties que encara estan presents en els nostres dies com la diabetis o de l'impacte a la salut dels hàbits alimentaris.

Joan Laporta podria anunciar a les pròximes hores que es presenta a les eleccions a la presidència del Barça. Després del seu pas per la política, l'expresident vol tornar a lluitar per dirigir el club blaugrana. Persones del seu entorn com Enric Masip ja han deixat entreveure la decisió.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán