L'Informatiu: L'Informatiu - 22/04/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 22/04/15

22/04/2015 00:28:06
L'Informatiu - 22/04/15 L'Informatiu - 22/04/15
L'Informatiu - 22/04/15 00:28:06 22/04/2015
Sinopsis

 

El Barça ja és a semifinals de la Champions després de tornar a superar al PSG al partit de tornada d'anit al Camp Nou amb dos gols de Neymar. El primer després d'una jugada espectacular d'Iniesta que va tornar a jugar després d'una setmana de baixa. Divendres faran el sorteig on també hi serà el Bayern de Guardiola que va guanyar 6 a 1 al Porto. Aquesta nit, duel al Bernabeu entre el Reial Madrid i l'Athlètic.

A l'institut Joan Fuster de Barcelona on avui s'han reprès les classes després de l'atac mortal del dilluns. Mentrestant, continúa la investigació sobre les armes i els papers que es van trobar a la seva habitació. El noi segueix ingressat a Sant Joan de Deu.

I avui tenim novetats sobre la querella del 9N. La Fiscalia insta al Tribunal Superior de Justícia que demani al govern informació sobre l'organització del procés participatiu com qui va fer les paperetes o el funcionament de la pàgina web. 

I aquesta és la protesta que Amnistia Internacional ha fet aquest matí a les platges de Barcelona per denunciar el drama de la immigració al Mediterrani que en el que portem d'any ha matat a més de 1.700 persones. Reclamen mesures als dirigents de la Unió Europea que demà es reuneixen a Brussel·les.

Avui hem vist a escriptors consagrats estrenar un nou mètode de signatura digital. També estarem amb escriptors novells que es busquen la vida per aconseguir publicar. Després veiem com. Tots, consagrats i novells estan disposats a viure un dia especial i molt pendents del temps.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán